What can you do about Content ID claims? – Copyrigh Youtube new update

Hei! Olen Amjad khan 

vastaan tekijänoikeuksiin liittyviin kysymyksiin.
Videostani on tehty Content ID -vaatimus. Mitä voin tehdä?
Jos saat Content ID -vaatimuksen, sinulla on useita vaihtoehtoja.
Älä tee mitään. Jos hyväksyt vaatimuksen, voit jättää asian siihen.
Voit muuttaa mieltäsi myöhemmin, jos et hyväksy vaatimusta.
Kiistauta vaatimus.

Jos sinulla on tarvittavat oikeudet tekijänoikeuden suojaamaan sisältöön tai jos järjestelmä on mielestäsi tunnistanut videosi väärin

voit kiistauttaa vaatimuksen.

Voit myös poistaa tai korvata vaatimuksen kohteena olevan sisällön eikä sinun tarvitse ladata uutta videota. Vaihtoehdot ovat seuraavat.
Mykistä ääni. Jos videossasi olevasta musiikista tehdään vaatimus voit ehkä mykistää koko vaatimuksen kohteena olevan segmentin.

Mykistä kappale.
Jos videostasi on löytynyt vastaavuus tekijänoikeuden suojaamaan musiikkiin voit mykistää vaatimuksen kohteena olevan kappaleen ja säilyttää muun äänen, kuten puheesi.

Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä kaikissa Content ID -vaatimuksissa. Jos se on käytettävissä,
se näkyy vaihtoehtona videon tekijänoikeustietojen sivulla.
Korvaa kappale. Jos et halua mykistää ääntä kokonaan voit vaihtaa videon ääniraidaksi jonkin YouTuben äänikirjaston maksuttomista kappaleista.

Leikkaa sisältöä.
Voit leikata vaatimuksen kohteena olevan sisällön YouTuben muokkausohjelmalla tarvitsematta muokata ja ladata uutta videota.
Kaikki tämä onnistuu YouTube Studiosta. Katso lisätietoja ohjekeskuksesta, johon on linkki kuvauksessa. Katso myös tekijänoikeussarjan muut videot oheisesta linkistä. Kiitos!